Höstterminen 2018

Höstterminen 2018 är nu nästan slut. Vi fortsätter t o m vecka 50.

Du kan se det utbud som vi har i höst i Kalendern!
Här kan du ladda ned programbladet som gäller för hösten 2018.

Fr o m Annandagen bjuder vi på gratis Julgympa i Sporthallen på Sigfridsområdet, liksom vi har gjort under en följd av år.
Här kan du läsa mer om den.

Årsmötet 2018 hölls torsdag 25/10 i Sigfridssalen i Domkyrkocentrum. Som ny suppleant i styrelsen invaldes Börje Olin. Han ersätter Sanna Levin som avgår på egen begäran.
Efter årsmötesförhandlingarna kunde vi ännu en gång lyssna på ett intressant framförande av Ika Lönn, där hon reflekterade över behovet av att varva ned; med musik, 
en promenad i parken, en intressant tidning, eller genom att "kura skymning", som man gjorde förr innan alla skaffade smartphones.

 

Läs mer...

Vi finns på Facebook

FacebookVi finns nu även på Facebook <klicka här>

Designen på den här webbsajten är gjord för att visas korrekt även i telefoner och surfplattor. Kraven på en dator är måttliga och vi använder inte Java- eller Flash-objekt.

Har du frågor om hur du använder hemsidan så kan du skicka e-post till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller ringa till Lennart på 070-55 83 222.

Höstterminen 2017

Höstterminen 2017 startade i vecka 36, med början måndagen den 4 september.

Det gick fortsatt bra för oss under hösten, men vi har haft en del sjukdom och skador bland våra ledare och ni har ibland mötts av vikarier.
Vi beklagar detta och hoppas detta ska lösa sig under vårterminen.

Vi har fortfarande runt 850 deltagare i våra grupper, varje termin.

Läs mer...