Vårterminen 2019

Vårterminen 2019 startade i vecka 2, med början måndagen den 7 januari.

Kalendern för vårterminen innehåller några ändringar och tillägg jämfört med höstterminen 2018.

Jessicas fotled är återställd och hon mjukstartar med ett Zumba-pass i Teleborgshallen, måndagar kl 20:00.
Vi har haft gott om deltagare i förmiddagspassen i Tipshallen, så vi har startat ännu ett pass, onsdagar kl 10:00. Det blir Cirkelträning, under ledning av Nina Ax som är tillbaka från en utlandsvistelse.
Lotta W trappar ned lite grand och Manaswita tar över båda timmarna i Jivers lokaler på Norremark, onsdagar- Först Yoga kl 18:00, timmen därefter blir det Bollywood. Av denna anledning tar vi bort Bollywoodpasset i Teleborgshallen på fredagar.

Tai Chi erbjuder en Nybörjargrupp kl 20:00 på tisdagar. Ingen föranmälan krävs i egentlig mening, men kolla gärna med Leif-Göran om du har frågor (070-825 51 26)!

OBS! Medelgympapasset i Sporthallen, Sigfridsområdet; fr o m den 12/2 är vi tillbaka på ordinarie tid, kl 18:00 !

Du kan se det utbud som vi har i höst i Kalendern!
Här kan du ladda ned programbladet som gäller för våren 2019.

Läs mer...

Vi finns på Facebook

FacebookVi finns nu även på Facebook <klicka här>

Designen på den här webbsajten är gjord för att visas korrekt även i telefoner och surfplattor. Kraven på en dator är måttliga och vi använder inte Java- eller Flash-objekt.

Har du frågor om hur du använder hemsidan så kan du skicka e-post till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller ringa till Lennart på 070-55 83 222.

Höstterminen 2018

Höstterminen 2018 är nu nästan slut. Vi fortsätter t o m vecka 50.

Du kan se det utbud som vi har i höst i Kalendern!
Här kan du ladda ned programbladet som gäller för hösten 2018.

Fr o m Annandagen bjuder vi på gratis Julgympa i Sporthallen på Sigfridsområdet, liksom vi har gjort under en följd av år.
Här kan du läsa mer om den.

Årsmötet 2018 hölls torsdag 25/10 i Sigfridssalen i Domkyrkocentrum. Som ny suppleant i styrelsen invaldes Börje Olin. Han ersätter Sanna Levin som avgår på egen begäran.
Efter årsmötesförhandlingarna kunde vi ännu en gång lyssna på ett intressant framförande av Ika Lönn, där hon reflekterade över behovet av att varva ned; med musik, 
en promenad i parken, en intressant tidning, eller genom att "kura skymning", som man gjorde förr innan alla skaffade smartphones.

 

Läs mer...