Allmän information

Föreningen Gymmix Växjö startade redan 1941, då som Växjö Gymnastikkrets, och är numera är en fullt certifierad Gymmix-förening inom Svenska Gymnastikförbundet. Vi certifierades hösten 2010, då som den 38:e föreningen i landet. Idag finns närmare 200 certifierade Gymmix-föreningar i Sverige. Det totala antalet föreningar som är anslutna till Gymnastikförbundet är över 1200. Läs mer om Gymmix-konceptet på förbundets hemsida 

Certifieringen inom Gymnastikförbundet som Gymmix-förening (läs mer under Historik) ställer en del krav på oss, men är samtidigt en garanti för dig som deltagare/medlem att vi håller hög standard.
Våra ledare har lång rutin och deltar fortlöpande i vidareutbildningar och lokalerna som vi hyr är ändamålsenliga och rena.
Sist, men inte minst, ska poängteras att föreningen har en väl fungerande administration och en mycket stabil ekonomi.

Vi arbetar efter en värdegrundspolicy och vi har följande fyra värdeord för vår verksamhet:
Rörelse hela livet, Glädje, Gemenskap, Respekt

Vi har låga avgifter i förhållande till våra kollegor i Växjö och hos oss får du gå på så många pass som du vill och kan och hinner! Skriv alltid upp dig på närvarolistorna i de grupper du deltar i! Vi redovisar statistik till Gymnastikförbundet terminsvis.
Läs mer om våra terminsavgifter.

För dig som kommer ny till våra grupper (eller som gjort ett litet uppehåll):

Du får prova på ett par gånger vid terminsstarten men sedan vill vi att du betalar in din terminsavgift (du hittar neutrala inbetalningskort ihop med närvarolistan som ledaren lagt fram). Betalning ska vara oss tillhanda senast 30 dagar efter terminsstart. Skriv ditt namn och din adress tydligt så att vi kan registrera din betalning (varje termin får vi in några helt anonyma inbetalningar). Du blir då automatiskt medlem och får fortsättningsvis ett förtryckt inbetalningskort hem i brevlådan inför nästa terminsstart. Har du av någon anledning inte kunnat vara med under en hel termin, måste du ta ett nytt inbetalningskort. Kommer du då ihåg, och anger, ditt medlemsnummer är det till stor hjälp för oss när du sedan betalar!
Vårt BankGiro-nummer är: 364-0489.

Du når oss via e-post på denna adress: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 

Vi vittjar vår e-post löpande och vi svarar så snabbt vi kan, men undantagsvis kan det dröja till nästa dag.

Vår postadress är:
Föreningen Gymmix Växjö
Kungsgatan 13 A
352 31 Växjö 

Vi söker fler ledare

Vi söker fortlöpande efter duktiga ledare till vår verksamhet (befintlig och planerad). Att vara ledare innebär en del arbete, men är väldigt roligt och inspirerande och man har många förmåner som vi gärna berättar mer om! Är du själv intresserad eller känner någon person som skulle vara lämpad, så hör av dig till Birgit, vår ordförande på tel 0470-633 83 eller kontakta oss via e-post. Vår e-postadress ser du här ovan.