Terminens Schema hittar du här
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Föreningen Gymmix Växjö
Fotboll

Det här är föreningen Gymmix Växjö

Föreningen Gymmix Växjö startade redan 1941 och då som Växjö Gymnastikkrets och är numera en fullt certifierad Gymmix-förening inom Svenska Gymnastikförbundet. Vi certifierades hösten 2010. Certifieringen inom Gymnastikförbundet som Gymmix-förening är en garanti för dig som medlem, att vi håller en hög och jämn kvalitet. Våra ledare är rutinerade och deltar fortlöpande i vidareutbildningar och de lokaler som vi hyr är ändamålsenliga och rena. Det finns i 57 olika Gymmix-föreningar över hela landet. Föreningen Gymmix Växjö är en ideell förening där ledare och funktionärer har viss ersättning för utfört arbete. Föreningens adminstration är effektiviserad och till stora delar automatiserad för att hålla nere såväl ideella arbetsinsatser som kostnader för föreningen.

 

Föreningen har ett 40-tal ledare som tillsammans har runt 30 pass per vecka. 

 

Hos oss får du gå på så många pass som du vill, kan och hinner! 

Vid terminsstart har vi en provapåvecka där du får testa på de pass du vill. Därefter skall träningsavgift och medlemsavgift betalas enligt instruktionerna på hemsidan. 

 

Du når oss via e-post på denna adress: info@gymmix-vaxjo.se

Vi svarar på e-post så fort vi kan. 

 

Föreningen Gymmix Växjö har avtal med STIM och SAMI via Gymnastikförbundet

 

Våra stadgar och senaste årsmötesprotokollet hittar du under Dokument.