Höststart - hitta schema här
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Föreningen Gymmix Växjö
Fotboll

Välkommen till

Vår värdegrund i föreningen skall genomsyra allt vi gör.  Rörelse hela livet, Glädje, Gemenskap och Respekt är de ledord vi eftersträvar att leva upp till.

 

 Betala din medlems- och träningsavgift här 

Snart är det jul...
2022-11-28 15:40

Tiden går fort när man har roligt. Terminen närmar sig slutet. Vi gympar på till den 18 december. Vi planerar för fullt inför julens och vårens pass.  Vi kommer att lägga upp vårens pass och öppna bokningen i julveckan. Information om julschema kommer så fort det är klart. Vi kommer med mer information i mellandagarna ang våren och träningsavgifter.

 

OBS!
På torsdag 1 december är Lenas coregympa inställd

Nytt pass på gymmix
2022-09-09 15:07

Nytt för denna termin är en nybörjarkurs i Tai Ji Quan.
I detta pass tränar Du upp din långsamhet, koordination, balans och andning. En skön träningssko för innebruk och bästa komfort och ledig klädsel rekommenderas då man inte blir svettig. 

Vi ses på onsdagar kl.19:00 i Lillestadskolans idrottshall. 

Varmt välkommen.Anmälan
2022-08-17 10:34

Klicka nedan för att komma till anmälningssidan

Läs igenom instruktionerna.

 

Betala din medlems- och träningsavgift här 

Dags att börja träna?
2022-08-10 22:37

Här hittar du hur du betalar din träningsavgift för hösten. Har du inte betalat ditt medlemsskap för 2022 så gör du det också i samband med detta.

 

Nytt är att till Tränings och medlemsavgift läggs en administrativ avgift. Den är beroende på val av betalsätt och är mellan 9-59 kr. Avgiften tas ut av de som sköter betalsystemet medan vi andra kan fokusera på att få till ett bra schema och roliga pass och inte administrera som inte är lika roligt. 

 

 

Du kan välja hur många pass du vill. Du får fritt välja vilka pass du vill gå på och i mån av plats gäller så kom i tid om det riskerar att bli fullt.

 

Betala din medlems- och träningsavgift här 

Välkommen till oss!
2022-08-01 17:32

Vi har nytt utseende på vår hemsida. Klicka gärna runt så du hittar det du vill och kanske något du inte visste om.

 

Nu ser vi fram emot hösten. Föreningen tar nya tag för att skapa ett bra utbud som motsvarar medlemmarnas förväntningar.

 

Ladda gärna ner appen "SportAdmin MedlemsApp" till din telefon. Då får du nyheter och ändringar direkt utan att behöva gå in på hemsidan.

 

Med stor glädje hälsar vi höstens nya ledare och medlemmar varmt välkomna!

 

Nyheter från våra grupper
FAR (Fysisk Träning på Recept), 14/07 17:10